Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen na ontvangst het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Om gebruik te maken van dit recht moet u eerst contact met ons opnemen via klantenservice@tcg-cards.nl. Wij zullen vervolgens het retourprocess starten en het retour formulier digitaal aanleveren. Het is benodigd dat dit formulier ingevuld bij de retour zending word toegevoegd.

We kunnen alleen producten accepteren die zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verzonden. We kunnen de retourzending van een product weigeren als het geopend of beschadigd is. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Sleeved Boosters
  • Booster Boxes
  • Geïmporteerde artikelen

Ruilen

Bent u niet blij met het artikel die u heeft besteld en wilt u het ruilen voor iets anders? Dat kan binnen 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling. Neem gerust contact op met onze klanten service via klantenservice@tcg-cards.nl en dan zullen wij u zo snel mogelijk helpen.

Veilig & makkelijk betalen

ideal
ideal
ideal